Email and Ticketing

Делегирането на задачи е лесно и бързо

Организирайте входящите имейли и ги превърнете в конкретна задача (ticket) с отговорник и срок. Omnilinx ви предлага имейл тикет система като ефективно и гъвкаво решение за управление на имейл комуникацията, което ще ви донесе незабавни ползи и стойност в бъдеще.

Заявете демо

Как работи тикет системата на Omnilinx

Получавате имейл от клиент във входящата фирмена поща, интегрирана в платформата на Omnilinx.

Още при получаването имейлът се преобразува в тикет – конкретна задача за разрешаване с отоговорник за изпълнение.

В хода на работа, статусът и отговорникът по тикета могат да бъдат променяни.

Цялата имейл кореспонденция с клиента е на едно място.

Затваряте тикета, а всички имейли по казуса на клиента се съхраняват в профила му.

Защо тикети от Omnilinx

1


Подобрявате вътрешната комуникация и продуктивността

Вместо да си препращате имейли и да губите време в обяснения, екипът ви може да си общува директно през платформата. Към всеки имейл от клиент (тикет) можете да оставяте бележки, тагове и да променяте статуса на задачата. По този начин хората в екипа ще могат да обменят необходимата информация и да си разпределят задачи в зависимост от експертизата си.

2


Комуникирате с клиентите от едно място

Omnilinx събира цялата комуникация с клиента на едно място, без значение през кой канал се е свързал с бизнеса ви. Това оптимизира разпределянето, проследяването и изпълнението на задачите в екипа. В резултат клиентите получават по-бързо и безпроблемно обслужване.

3


Разполагате с цялата предистория на клиента

В платформата на Omnilinx всеки клиент, който някога е имал досег с компанията, има собствен профил с контакти, хронология на комуникацията и каналите, през които се е свързвал с вас. Така всеки от екипа разполага с цялата необходима информация, за да поеме случая. Не се налага да карате клиентите да повтарят – нещо, което те никак не обичат.

Тикети от чат съобщения

Не е необходимо да чакате да пристигне имейл, за да създадете задача, свързана с клиентски казус. В прозореца с чатове с клиенти можете с един клик да превърнете разговора в задача към вас и ваш колега.

И още от функционалностите на тикети:

Бележки – съобщения в свободен текст, които могат да се прикачат към тикета, без информацията да е видима за клиента.

Тагове – на всеки тикет можете да поставяте етикети, описващи вида на задачата. Впоследствие лесно ще филтрирате по теми.

Статус – всяка задача (тикет) може да премине през няколко етапа: „отворена“, „в процес“, „изчакване“, „разрешена“, „приключена“. Филтрирайте и следете задачите по техния статус.

Тагове – на всеки тикет можете да поставяте етикети, описващи вида на задачата. Впоследствие лесно ще филтрирате по теми.

Статус – всяка задача (тикет) може да премине през няколко етапа: „отворена“, „в процес“, „изчакване“, „разрешена“, „приключена“. Филтрирайте и следете задачите по техния статус.

Искате ли да изпробвате имейл тикет системата на Omnilinx?

Екипът на Omnilinx ще се погрижи да преминете към новия софтуер неусетно, а веднъж свикнали с удобствата му – никога няма да се върнете назад.

Как да сте по-ефективни с Omnilinx?

Без кредитна карта Неограничен брой агенти Без обвързващ договор