Повече канали – повече възможности за бизнес

Създадохме платформа, в която към познатата ви телефонна услуга от Callflow, добавихме цялото многообразие от канали за комуникация: Facebook messenger, уеб чат, имейли и тикети, Viber и Whatsapp.

С помощта на Omnilinx ще развивате комуникацията си с вашите клиенти на едно място, така че да им предоставите най-доброто възможно обслужване.

Надградете вашата софтуерна телефонна централа сега и включете повече канали, за да позволите на клиентите да намерят най-прекия път до вас и да разширите бизнеса си.

Опознайте клиентите, за да ви обикнат

Omnilinx ще ви помогне да опознаете клиентите си по-добре, като ви покаже цялата история от чатове и разговори с един клиент в един прозорец. Така всеки служител ще може да се запознае с предисторията само с един клик и да е наясно какво очаква клиентът без да се налага да повтаря.

Персонализираното обслужване е по-важно от всякога. Дайте перфектно изживяване на вашите клиенти и спечелете лоялни потребители.

Овладейте комуникацията с клиентите

В новата omnichannel платформа Omnilinx

1

Получавате и обработвате всички съобщения на едно място, независимо от канала за комуникация и без да превключвате между различни прозорци и акаунти.

2

Проследявате историята на клиентското запитване, разговорите и разменените съобщения без значение от канала, по който клиентът ви е потърсил.

3

Давате възможност на клиентите си да се свързват с вас в предпочитан от тях канал.

Една платформа – много канали, в които клиентите ще ви открият

Какво повече от Callflow ви дава Omnilinx ?

Преминете към следващата стъпка за перфектно
обслужване на клиентите си с Omnilinx

No credit card Unlimited chats and agents Free trial

Преминете към следващата стъпка за перфектно
обслужване на клиентите си с Omnilinx

Свържете се с нас за демо

No credit card Unlimited chats and agents Free trial

Omnilinx е за вас, ако: