Viber Commercial

За промоционални съобщения до големи групи от клиенти

Отворете бизнес канал във Viber с името на вашия бизнес, от който можете да изпращате уведомителни и рекламни съобщения до множество потребители през платформата Omnilinx.

Възползвайте се от бизнес възможностите на едно от най-добрите чат приложения в света директно през платформата Omnilinx.

Свържете се с нас за цени

За рекламни съобщения и разговори с клиенти

Viber предоставя на бизнесите верифициран канал за комуникация (с познатото ви синьо тикче), през който можете да изпращате различен тип съобщения и мултимедийни формати (снимки, видео, линкове, QR кодове и съобщения, в които има бутон).

С помощта на Omnilinx можете да подпомогнете маркетинг комуникациите си като изпращате съобщения до много потребители наведнъж.

Ако решите да дадете възможност на клиентите да отговарят на съобщенията ви и комуникацията да е двупосочна, Omnilinx предоставя и тази възможност. 

Маркетинг кампании във Viber

Broadcasts  > 50% Sale campaign

За да изпращате масови съобщения до клиенти, е необходимо да качите файл с контакти в Omnilinx, или да се свържете с Omnilinx през API.

Omnilinx ще ви даде отлични условия да стартирате своя бизнес профил във Viber.
В omnichannel платформата ще можете лесно да управлявате кампаниите си
заедно с останалите комуникационни канали.

Viber предлага на компаниите отделен бизнес профил, който поддържа еднопосочна и двупосочна комуникация, инициирана от компанията и/или потребителя.

Кога и как да използвате различните видове съобщения?

Viber for business

Достигнете до 2,5 милиона потребителя в България

Включен пакет от съобщения в месечната такса

  • Персонализиране на съобщения
  • Възможности за добавяне на линк, бутон, визия към съобщението
  • Изпращане на SMS към потребителя, в случай, че Viber съобщението не може да бъде доставено.
  • Подробна справка за резултатите от кампанията

Broadcasts  > 50% Sale campaign

Анализирайте резултатите в реално време

Данните от изпратените Viber съобщения ще ви покажат ефективността на вашите кампании и как клиентите са взаимодействали на съдържаниете, което изпращате (например колко хора са отворили и прочели съобщението).

 

Можете да използвате тези данни, за да вземете решение относно стратегията за сегментиране на аудиторията, да персонализирате рекламното съдържание и да измерите ефективността на вашите мобилни маркетингови кампании.

Защо ви е необходим верифициран бизнес акаунт когато използвате Viber за бизнес

Когато компаниите създадат официален акаунт във Viber, те получават „синя отметка“ – знакът за автентичност на бизнес канала. Това гарантира на потребителите, че комуникират с проверен бранд.

Включете логото, описанието, адреса и допълнителна информация за контакт за вашия бизнес във вашия Viber бизнес профил, за да улесните клиентите да научат повече за бранда.

Колко струва Viber Commercial

*Прилага се еднократна такса за създаване на бизнес канал

Според правилата на Viber, за да поддържате бизнес канал за промоционални съобщения, е необходимо да правите минимални разходи от 350 лева на месец, в които са включени различни видове съобщения (например уведомителни само с текст, рекламни с визия, бутон и линк, или  двупосочни разговори с клиент).

 

Съобщенията във Viber, изпратени след като надвишите пакета от 350 лева, се фактурират според действителните разходи. Цената на съобщение варира и зависи както от обема на месечните съобщения, така и от техния вид.

Опитайте безплатния план на Omnilinx

Регистрирайте се

Без кредитна карта Неограничен брой агенти Без обвързващ договор

Опитайте безплатния план на Omnilinx

Регистрирайте се

Без кредитна карта Неограничен брой агенти Без обвързващ договор