Софтуерна телефонна централа

Всички разговори на едно място

Omnilinx обединява телефона и дигиталните комуникационни канали, за да управлявате цялата комуникация на вашия бизнес от едно място. Един доставчик, една месечна фактура. Удобно, нали? 

Регистрирайте се безплатно Заявете демо Регистрирайте се безплатно Заявете демо

Запис на разговори IVR Интеграции със софтуери

pricing Omnilinx

Нашите клиенти

Предоставяме бизнес телефония на над 1000 компании и държавни институции

Omnilinx built-in phone dashboard
Omnilinx phone Statistics and recordings

Лесно управление на разговорите

IVR

Един от начините за подобряване на обслужването на клиенти е внедряването на автоматизирано гласово меню с предварително записани съобщения и интерактивни менюта:

 

 • за извънработно време, празници или когато всички линии са заети;
 • предоставяте информация и да насочвате клиентите към меню с отговори на често срещани проблеми,, без да се налага връзка с агент;
 • в случай, че на клиент му се налага да чака твърде дълго време докато се свърже с агент, IVR дава възможност за насрочване на обратно повикване (callback),за да намалите времето за изчакване и подобряване на удовлетвореността на клиентите.

Запис на разговори

Записването на разговори изпълнява няколко важни цели:

 

 • Преодоляване на спорове с клиенти. Като прослушвате записаните разговори, можете да идентифицирате основната причина за някои проблеми и да намерите начини за разрешаването им.
 • Друго предимство на записа на разговори е мониторингът на качеството. Като преглеждате записаните разговори, можете да определите общите нива на удовлетвореност на вашите клиенти, както и да идентифицирате области, в които вашите служители може да се нуждаят от допълнителна подкрепа или обучение. Това може да ви помогне да подобрите цялостното качество на обслужването на вашите клиенти.

Тагове и коментари

Поставете етикет или коментар на телефонните обаждания и ще можете да организирате, сортирате и анализирате разговорите в организацията лесно и бързо.

 

 • Организация на разговорите – лесно намирате и сортирате обаждания, според темата или резултата от обаждането.
 • Лесен анализ на проведените разговори.
 • Възможност за сортиране на разговорите според по етикета, или по дума, която присъства в коментара.

Опашки

Входящите обаждания се пренасочват в определен ред към предварително зададена група от хора в екипа ви.

 • Разговорите се разпределят по предварително определена логика.
 • Клиентите не чуват сигнал заето.
 • В случай, че клиентът се откаже от чакането, екипът ще види пропуснатия разговор и ще има възможност да върне обаждане с един клик през уеб интерфейса на платформата.

Групи на звънене

Входящите обаждания се разпределят между различни служители в определена група, така че всички телефони да звънят едновременно или последователно.

 

Ако някой е зает или е навън в този момент, агентът на линия ще поеме обаждането. Възползвайте се от опцията за персонализирано обслужване – когато вече обслужен клиент от конкретен агент позвъни отново в рамките на 72 часа, разговорът ще бъде разпределен към същия агент.

Подробна статистика

Разполагате с удобен за потребителя интерфейс и мигновен достъп до пропуснати повиквания с опция за обратно позвъняване. Никога не оставяйте клиентите без отговор, за да не ги изпуснете.

Международни номера

Разширете бизнеса си в чужбина без да напускате офиса си. С международните виртуални номера екипът ви ще разполага с локален номер от всяка страна по света.

Използването на местен номер ще подобри професионалния имидж на компанията и ще увеличи вероятността клиентите да отговорят на обаждането ви.

Проследяване 

С помощта на данните от телефонните обаждания можете да проверите точно кой маркетингов канал или похват е довел до конкретното телефонно обаждане.

На базата на резултатите от обажданията ще оптимизирате маркетинговите си усилия и ще увеличите максимално възвръщаемостта на инвестициите си (ROI).

CRM/ERP интеграции

 • Microsoft Teams
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Dynamics Oracle
 • Oracle Netsuite
 • HubSpot

Чуйте какво ви казват клиентите

Omnilinx превръща съобщенията в диалог, а разговорите в двупосочна комуникация.

  Без кредитна карта Неограничен брой агенти Безплатен план

  Още от Viber и Omnilinx

  Viber Commercial – канал за промоционални съобщения

  Вижте повече
  Още от Omnilinx

  Viber Conversational

  Вижте повече

  Тествайте Omnilinx безплатно

  Заявете демо